Volonterski centar Istra

PYLE

O PROJEKTU

Započeli smo s provedbom novog međunarodnog projekta!

Projekt PYLE ili Post-YU for Learning Emancipation - Supporting Learners on the Way to Self-Realization strateško je partnerstvo Volonterskog centra Istra s organizacijama Zavod BOB (Ljubljana) i KRIK (Skoplje). Financira se kroz program Erasmus+, područje KA204 Strateška partnerstva u obrazovanju odraslih, a trajat će od 1.9.2017. do 30.11.2019.

Više o projektu saznajte ovdje (engleski)

Novosti iz projekta, kao i druge teme vezane za mlade i rad s mladima te inspirativne priče iz života, možete pratiti na posebnoj stranici Knowledge Exchange Base koju uređuju sve partnerske organizacije. Ista stranica predstavlja obilje informacija iz ranijeg međunarodnog projekta PYTBUL - Post-YU Trilateral Bottom-Up Learning: Empowering Youth in the Region.

PULA: POČELE AKTIVNOSTI PROJEKTA PYLE 

Nakon održanog prvog međunarodnog sastanka u Ljubljani, u sklopu projekta PYLE, svaka od partnerskih organizacija, a tako i VCI, započela je s izradom prvih aktivnosti koje vode prema prvim rezultatima.

Koji su prvi rezultati koji će proizaći iz projekta te što se u tu svrhu događalo u VCI-ju, pročitajte u rubrici "Novosti".

Objavljeno: 25.01.2018.

LJUBLJANA: PRVI SASTANAK PROJEKTA PYLE 

U okviru međunarodnog projekta PYLE (Post-YU for Learning Emancipation), nositelja Zavoda BOB iz Ljubljane te partnera Volonterskog centra Istra i organizacije KRIK iz Skoplja, u Ljubljani je od 21. do 24. listopada 2017. održan prvi partnerski sastanak. Projekt se financira iz programa Erasmus+, kroz ključnu aktivnost Suradnja za inovacije i razmjena dobre prakse.

Više o sastanku u Ljubljani pročitajte u "Novostima" na našoj mrežnoj stranici.

Objavljeno: 30.12.2017.