Volonterski centar Istra

PYLE

O PROJEKTU

Započeli smo s provedbom novog međunarodnog projekta!

Projekt PYLE ili Post-YU for Learning Emancipation - Supporting Learners on the Way to Self-Realization strateško je partnerstvo Volonterskog centra Istra s organizacijama Zavod BOB (Ljubljana) i KRIK (Skoplje). Financira se kroz program Erasmus+, područje KA204 Strateška partnerstva u obrazovanju odraslih, a trajat će od 1.9.2017. do 30.11.2019.

Više o projektu saznajte ovdje (engleski)

Novosti iz projekta, kao i druge teme vezane za mlade i rad s mladima te inspirativne priče iz života, možete pratiti na posebnoj stranici Knowledge Exchange Base koju uređuju sve partnerske organizacije. Ista stranica predstavlja obilje informacija iz ranijeg međunarodnog projekta PYTBUL - Post-YU Trilateral Bottom-Up Learning: Empowering Youth in the Region.

ZADNJI SUSRET TRENINGA ZA MENTORE/ICE PROGRAMA PRiKAZ 

Održan je i zadnji službeni dvodnevni susret Treninga za mentore/ice programa PRiKAZ, koji je započeo u studenom 2018.

Ojačani, s novim vještinama, znanjima, poznanstvima i mogućnostima, sudionici/ce su odlučili da ovo ne bude zadnji susret, stoga planiramo i daljnje aktivnosti koje će mentore/ice držati na okupu. 

Kako je bilo na ovom susretu, čitajte ovdje,

Objavljeno: 12.03.2019.

IZAŠAO PETI PYLE BILTEN

U sklopu projekta PYLE - Post-YU for Learning Emancipation - Supporting Learners on the Way to Self-Realization, kojeg provodi Zavod BOB iz Ljubljane, zajedno s nama, Volonterskim centrom Istra, i Centrom za mladinski aktivizam KRIK iz Skoplja, izašao je peti bilten! :)

Više čitajte u našoj rubrici "Novosti"!

Objavljeno: 11.03.2019.

4. SUSRET TRENINGA ZA MENTORE/ICE PROGRAMA PRiKAZ

U Puli je 16. i 17. vejače 2019. održan 4. susret mentora/ica programa PRiKAZ. 

Na ovom susretu prošli smo kroz brojne aktivnosti, a posebnost su dale aktivnosti koje su vodili sami sudionici/ce. Više o ovom susretu čitajte ovdje.

Objavljeno: 19.02.2019.

ZAPOČEO 3. MODUL TRENINGA ZA MENTORE/ICE PROGRAMA PRiKAZ 

U sklopu PYLE projekta, Volonterski centar Istra je započeo treći modul Treninga za mentore/ice programa PRiKAZ, 26. i 27.01.2019. u Puli.

Više čitajte u našoj rubrici "Novosti".

Objavljeno: 30.01.2019.

IZAŠAO ČETVRTI PYLE BILTEN

U sklopu projekta PYLE - Post-YU for Learning Emancipation - Supporting Learners on the Way to Self-Realization, kojeg provodi Zavod BOB iz Ljubljane, zajedno s nama, Volonterskim centrom Istra, i Centrom za mladinski aktivizam KRIK iz Skoplja, izašao je treći bilten! :)

Više čitajte u našoj rubrici "Novosti"!

Objavljeno: 15.01.2019.

PROVEDEN 2. MODUL TRENINGA ZA MENTORE/ICE PROGRAMA PRiKAZ 

U sklopu PYLE projekta, Volonterski centar Istra održao je drugi modul Treninga za mentore/ice programa PRiKAZ, 15. i 16.12..2018. u Puli.

Više čitajte u našoj rubrici "Novosti".

Objavljeno: 18.12.2018.

IZAŠAO TREĆI PYLE BILTEN

U sklopu projekta PYLE - Post-YU for Learning Emancipation - Supporting Learners on the Way to Self-Realization, kojeg provodi Zavod BOB iz Ljubljane, zajedno s nama, Volonterskim centrom Istra, i Centrom za mladinski aktivizam KRIK iz Skoplja, izašao je treći bilten! :)

Više čitajte u našoj rubrici "Novosti"!

Objavljeno: 13.12.2018.

PROVEDEN 1. MODUL TRENINGA ZA MENTORE/ICE PROGRAMA PRiKAZ

U sklopu PYLE projekta, Volonterski centar Istra održao je prvi modul Treninga za mentore/ice programa PRiKAZ, 24. i 25.11.2018. u Puli.

Više čitajte u našoj rubrici "Novosti".

Objavljeno: 27.11.2018.

POČELE PRIJAVE ZA TRENING ZA MENTORE/ICE! 

Počele su prijave za trening za mentore/ice Programa za razvoj kompetencija za autonomno zapošljavanje (slo. version: PRiKAZ, eng. version: PDCAE - Programme for Developing Competences for Autonomous Employment). Trening će se održati u Puli. A više o treningu, načinu prijava i ostalim bitnim informacijama čitajte ovdje.

Objavljeno: 04.10.2018.

IZAŠAO DRUGI PYLE BILTEN 

U sklopu projekta PYLE - Post-YU for Learning Emancipation - Supporting Learners on the Way to Self-Realization, kojeg provodi Zavod BOB iz Ljubljane, zajedno s nama, Volonterskim centrom Istra, i Centrom za mladinski aktivizam KRIK iz Skoplja, izašao je drugi bilten! :)

Više čitajte u našoj rubrici "Novosti"!

Objavljeno: 13.09.2018.

PULA: TREĆI SASTANAK PROJEKTA PYLE

Nakon prvog i drugog međunarodnog sastanka (Ljubljani i Skoplje) te početnih aktivnosti unutar projekta PYLE i izrade prvog intelektualnog rezultata, od 13. do 16. rujna 2018. održan je treći međunarodni sastanak u Puli.

Više o sastanku i aktivnostima koje smo radili čitajte u rubrici "Novosti".

Objavljeno: 21.09.2018.

SKOPLJE: DRUGI SASTANAK PROJEKTA PYLE

Nakon prvog međunarodnog sastanka u Ljubljani, u listopadu 2017., te početnih aktivnosti unutar projekta PYLE, od 11. do 13. travnja 2018. održan je drugi međunarodni sastanak u glavnom gradu Makedonije - Skoplju.

Više o sastanku i aktivnostima koje smo radili čitajte u rubrici "Novosti".

Objavljeno: 16.04.2018.

IZAŠAO PRVI PYLE BILTEN

U sklopu projekta PYLE - Post-YU for Learning Emancipation - Supporting Learners on the Way to Self-Realization, kojeg provodi Zavod BOB iz Ljubljane, zajedno s nama, Volonterskim centrom Istra, i Centrom za mladinski aktivizam KRIK iz Skoplja, izašao je prvi bilten! :)

Više čitajte u našoj rubrici "Novosti"!

Objavljeno: 11.06.2018.

PULA: POČELE AKTIVNOSTI PROJEKTA PYLE 

Nakon održanog prvog međunarodnog sastanka u Ljubljani, u sklopu projekta PYLE, svaka od partnerskih organizacija, a tako i VCI, započela je s izradom prvih aktivnosti koje vode prema prvim rezultatima.

Koji su prvi rezultati koji će proizaći iz projekta te što se u tu svrhu događalo u VCI-ju, pročitajte u rubrici "Novosti".

Objavljeno: 25.01.2018.

LJUBLJANA: PRVI SASTANAK PROJEKTA PYLE 

U okviru međunarodnog projekta PYLE (Post-YU for Learning Emancipation), nositelja Zavoda BOB iz Ljubljane te partnera Volonterskog centra Istra i organizacije KRIK iz Skoplja, u Ljubljani je od 21. do 24. listopada 2017. održan prvi partnerski sastanak. Projekt se financira iz programa Erasmus+, kroz ključnu aktivnost Suradnja za inovacije i razmjena dobre prakse.

Više o sastanku u Ljubljani pročitajte u "Novostima" na našoj mrežnoj stranici.

Objavljeno: 30.12.2017.