Volonterski centar Istra

Novosti RSS feed

28.04.2015.

Edukacija za koordinatore volontera u sklopu projekta «Razvoj volonterstva u Istri – Umag i Buje – povezani volontiranjem»

U tijeku su prijave za sudjelovanje u novom edukacijskom ciklusu za koordinatore volontera u Istarskoj županiji.
Kao i svake godine, Volonterski centar Istra (VCI) organizira edukaciju za koordinatore volontera pod nazivom „Upravljanje radom volontera“ koja će se ovaj puta održati u Umagu, u prostoru Pučkog otovrenog učilišta «Ante Babić», Trgovačka ulica 6, 52 470 Umag


Cilj edukacije jest educirati osobe koje su u organizacijama zadužene za rad s volonterima u smjeru samostalnog i kvalitetnog upravljanja ljudskim resursima, pružiti im osnovna znanja i vještine za rad s volonterima i međusobno ih poticati na umrežavanje i partnerske odnose u radu s volonterima.


Ovim putem pozivamo sve organizatore volontiranja i organizacije koje su zainteresirane da to postanu da uključe svoje predstavnike u edukaciju. 


Edukacija je organizirana u dva modula:
1. modul: 8. svibanj (petak) 9.30 – 17.00 sati
9. svibanj (subota) 9.00 – 16.00 sati
2. modul: dva dana u dogovoru s polaznicima 


Edukacija je strukturirana na način da od polaznika zahtijeva visoku razinu aktivnosti i odlično poznavanje rada organizacije u kojoj radi (ili će uskoro početi raditi) s volonterima. Molimo da na edukaciju prijavite osobe koje mogu sudjelovati u oba edukacijska modula i zainteresirane su za rad s volonterima.

 Voditeljica edukacije je Danijela Ustić.


Za sve dane edukacije osiguravamo materijale za rad i osvježenja (kava, voda, voće i sl.), te ručak, dok se za eventualne putne troškove morate pobrinuti sami. Ako ste zainteresirani za sudjelovanje prijavnicu (koja se nalazi u prilozima ispod teksta) pošaljite na vci@vci.hr. Program edukacije se također nalazi u prilozima ispod teksta. Za sve ostale informacije dostupni smo na broj mobitelja: 099211 0754 (Elvis)