Volonterski centar Istra

Novosti RSS feed

12.03.2019.

PYLE projekt: 5. (i zadnji) susret Treninga za mentore/ice programa PRiKAZ

U sklopu PYLE projekta, Volonterski centar Istra održao je zadnji modul Treninga za mentore/ice programa PRiKAZ, 09. i 10.03.2019. u Puli.

Ukupno 14 sudionika/ca prošlo je kroz Trening koji je počeo u studenom 2018. Održao se kroz 5 susreta (10 dana), između kojih su sudionici/ce imali razne vježbe i zadatke koji su jačali motivaciju i želju za daljnjim radom. Mi osjećamo da ovo nije kraj jer ovako motiviranu i snažnu grupu svakako treba održavati jer naši mladi to trebaju!

Koje sve aktivnosti i vježbe smo radili na ovom susretu, pročitajte u detaljnijoj vijesti, koja se naazi na "Knowledge Exchange Base" (ovdje), a informacije o prethodnim susretima čitajte ovdje

Projekt PYLE ili Post-YU for Learning Emancipation - Supporting Learners on the Way to Self-Realization strateško je partnerstvo Volonterskog centra Istra s organizacijama Zavod BOB (Ljubljana) i KRIK (Skoplje). Financira se kroz program Erasmus+, područje KA204 Strateška partnerstva u obrazovanju odraslih, a traje od 1.9.2017. do 30.11.2019.