Volonterski centar Istra

Novosti RSS feed

19.11.2019.

Poziv organizatorima volontiranja: slanje fotografija za izložbu u sklopu Međunarodnog dana volontera, 5.12.2019.

Dragi organizatori volontiranja,

s veseljem vas pozivamo da se uključite u ovogodišnje obilježavanje Međunarodnog dana volontera.

Volonterski centar Istra organizira javnu izložbu pod nazivom "Volonteri na djelu" koja će se otvoriti 5.12.2019. na pulskoj Portarati.

Za to trebamo vašu pomoć, podršku i sudjelovanje. Naime, želja nam je proslaviti vaše volontere i volonterke te proširiti vrijednosti i značaj volonterstva, tako što ćemo na izložbi prikazati "volontere na djelu" - odnosno dok volontiraju!

To mogu biti vaši stalni volonteri/ke, ali u mnogim udrugama koje nemaju zaposlenih - to možete biti i vi!

Važno je da osobe čije fotografije šaljete daju pristanak da se iste i objave te da fotografije nisu starije od godinu dana.

Volonterski centar Istra zaprimat će fotografije sve do 25.11.2019. na vci@vci.hr, a detaljnije informacije pronađite u službenom pozivu u prilogu ove objave.

Ako netko od vas ovaj tjedan organizira neku volontersku aktivnost u Puli (aktivnost koja uključuje i rad vaših volontera/ki), molimo da nam se javite jer postoji mogućnost da vam se pridruže i volonteri/ke iz našeg Kluba mladih volontera/ki koji bi sudjelovali, upoznali vašu organizaciju i usput fotografirali (te iskoristili fotografije za izložbu, naravno uz vašu dozvolu).