Volonterski centar Istra

Novosti RSS feed

28.10.2021.

Poziv na radionicu i sastanak Neformalne mreže koordinatora/ica volontera/ki

Dragi koordinatori i drage koordinatorice volontera i volonterki s područja Istarske županije, povodom Međunarodnog dana koordinatora/ica volontera/ki, pozivamo vas na drugi ovogodišnji sastanak Neformalne mreže koordinatora/ica volontera/ki te jednokratnu radionicu "Neformalno učenje u radu s volonterima/kama", namijenjene organizacijama koje uključuju volonterke i volontere u svoj rad, odnosno koordinatorima/cama volontera/ki.

Sastanak i radionica će se održati u petak 5. studenog 2021. s početkom u 13 sati u prostoru Volonterskog centra Istra, na adresi Flavijevska 8, Pula. 

Prijaviti se možete na jedan ili oba programa:

1. Radionica "Neformalno učenje u radu s volonterima/kama", 13:00 - 14:30

2. Sastanak neformalne mreže koordinatora/ica volontera/ki, 15:00 - 16:00

Između programa je predviđena pauza za kavu uz laganu zakusku.

Broj sudionika je ograničen zbog epidemioloških mjera, a prijave su obavezne putem Google obrasca koji je dostupan ovdjezaključno s 3. studenim 2021. godine.

Sudionicima se može izdati potvrda o sudjelovanju.

Za sva pitanja i nedoumice možete nas kontaktirati putem e-maila: vci@vci.hr ili telefonskog kontakta: 097/671 3214 (Aleksandra) i 097/676 6252 (Tihana).

Aktivnost se provodi u okviru programa ''Lokalni Volonterski centar Istra'' čiji je nositelj Volonterski centar Istra, a partneri na projektu su Grad Pula-Pola, Gimnazija Pula, Centar za socijalnu skrb Pula, Osnovna škola Centar, Gimnazija i strukovna škola Jurja Dobrile Pazin, Grad Pazin, Srednja škola ''Vladimir Gortan'' Buje i Grad Buje-Buie. Program se provodi uz financijsku podršku Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.