Volonterski centar Istra

Novosti RSS feed

23.08.2022.

Intelektualni rezultati projekta The Key dostupni na Moodle platformi - 4. newsletter projekta

Ključni intelektualni projekta "The Key: developing methodology for younger adults education" dostupni su na Moodle platformi!

Moodle je otvorena i besplatna platforma koja omogućava učenje na daljinu te podržava razmjenu znanja, materijala i drugih resursa kao i zajedničko učenje, kroz razmjenu ideja i stavova. Kako biste pristupili resursima - intelektualnim rezultatima putem poveznice, potrebno je prethodno izvršiti registraciju. Upute za registraciju i korištenje Moodle platforme nalaze se u prilozima. 

Na Moodle platformi pronaći ćete sljedeće intelektualne rezultate nastale u okviru projekta "The Key:"

·   Methodology for younger adults activation and empowerment//Metodologija za aktivaciju i osnaživanje mladih u ranoj odraslosti

·   Toolkit for younger adults activation and empowerment//Skup alata za aktivaciju i osnaživanje mladih u ranoj odraslosti

·   The Memorandum for stakeholders and decision makers//Preporuke za dionike i donositelje odluka.

Više informacija možete saznati u 4. NEWSLETTERU (poveznica) projekta.

Projekt „The Key“ usmjeren  je razvijaju novih, inovativnih i komplementarnih metodologija za aktivaciju mladih u ranoj odraslosti (25-35 godina) te osnaživanje i podržavanje njihovog prijelaza u odraslost, a temelji se na neformalnom učenju i obrazovanju.

Projekt "The Key: developing methodology for younger adults education" strateško je partnerstvo Volonterskog centra Istra s organizacijama Zavod BOB (Ljubljana, Slovenija), Conversas Associação Internacional (Lisabon, Portugal) i Institute Perspectives (Svishtov, Bugarska).  Financira se kroz program Erasmus+, područje KA204 Strateška partnerstva u obrazovanju odraslih, a traje od 1.9.2019. do 31.8.2022.

Fotke