Volonterski centar Istra

Garažno društvo

Adresa: Rovinjska 43
Grad: Poreč i okolica
Poštanski broj: 52440
Kontakt osoba: Bernard Šešo
Telefon: 0917523998
Fax: /
Mobitel: 0917523998
E-mail: garazno.drustvo@hotmail.com
Web site: https://www.facebook.com/garazno.drustvo.5?fref=ts
Opis: Udruga „Garažno društvo“ je neprofitna, nevladina organizacija osnovana 2012. godine s ciljem promoviranja glazbe i kulture na području Istarske županije, Republike Hrvatske i inozemstva. Glavni projekt udruge je 'NE/REMONT' fest – glazbeno kulturna manifestacija koja se održava se već četiri godine; gdje uz poznatija imena alternativne scene priliku za nastup imaju i manji, nefirmirani bendovi. Novi projekt 'Skejtamo i feštamo, a vi?' je cjelodnevni event u sklopu kojeg se održava SKATE contest, malonogometni turnir i koncert.
Cilj projekata udruge ''Garažno društvo'' jest pružanje prilika za upoznavanje i druženje budući da u današnje vrijeme ne postoji dovoljan broj sličnih manifestacija na našem području. U interesu nam je promocija Istarske županije i grada Poreča kao bogatog kulturnog i glazbenog središta sa raznolikim sadržajem koji je zanimljiv svim dobnim skupinama, s naglaskom na mlađu populaciju.
Potrebe za volonterima: Potreba za volonterima javlja se ovisno o realizaciji projekata kojima se udruga bavi – najviše u danima organizacije i pripreme festivala.
Specifičnosti volontiranja: Volonteri bi radili u pripremi i provedbi projekata na različitim zadacima (priprema lokacije za festival, djeljenje letaka i distribucija plakata, prijevoz opreme, sudjelovanje na edukativnim aktivnostima).

Volonterska mjesta

Trenutno nema projekata.