Volonterski centar Istra

Udruga Metamedij

Organizator: Metamedij
Lokacija: Pula i okolica
Ciljani broj volontera: 4
Kontakt (osoba): Ivana-Nataša Turković 099 878 9284 contact@metamedia.hr
Web: http://www.metamedia.hr/
Period: 25.07.2022 - 16.08.2022
Učestalost: 02. – 06. 08. 2022. tri do četiri sata na dan; prije i poslije toga po potrebi (sveukupno par sati).
Opis volonterskog mjesta: Pomoć u promidžbi (lijepljenje plakata), dočeku gostiju, asistiranje tehničarima u postavljanju i skidanju izložbi, briga oko cateringa...
Potrebne vještine: Odgovornost, dosljednost i fleksibilnost.
Posebni zahtjevi: /
Komentar organizatora: Udruga Metamedij organizira 24. izdanje Media Mediterranea festivala u sklopu kojeg će se od 04. do 06. kolovoza 2022. godine u Puli održavati različiti programi: izložbe, multimedijalne i video instalacije, radionica, predstavljanja i glazbeni program.
Festival će se ove godine održati u centru grada: galeriji Srpskog kulturnog centra u Istri (SKUC), Europskom centru za mir i razvoj (ECPD), Zajednici tehničke kulture Pula i Circolu, a kako bismo ga uspješno sproveli potrebna nam je i vaša pomoć. Zato tražimo četiri volontera koji će pomoći u promidžbi, dočeku gostiju, asistiranju tehničarima u postavljanju i skidanju izložbi, brizi oko cateringa... Prijava se vrši OVDJE.
Volontiranje na festivalu je savršen način za doživjeti festivalski duh i upoznati se s organizacijom manifestacija, upoznati mlade afirmirane i neafirmirane umjetnike/ce iz zemlje i inozemstva, te postati dio festivalskog tima koji će građanima i ovoga puta ponuditi inovativan i bogat program.
Kategorije volonterskih mjesta: Umjetnost i kultura
Prijavljeni volonteri: Trenutno nema prijavljenih volontera