Volonterski centar Istra

Mattea_Radoslovic

Nadimak: Mattea_Radoslovic
Ime: Mattea
Prezime: Radoslović
Datum rođenja: 03.10.1997
Spol: Žensko
Lokacija: Pula i okolica
Telefon/mobitel: 0989101111
Zanimanje: Apsolvent Socijalne pedagogije
Radni status: Student/ica
Vrijeme dostupno za volontiranje: Po dogovoru
Vještine, znanja, zdravstvena ograničenja: Završen preddiplomski studij Socijlne pedagogije, trenutno sam apsolventica na diplomskom studiju Socijalne pedagogije.
U sklopu prakse na fakultetu provela sam tri tjedna u Domu za odgoj u Puli te sam dva tjedna provela u Državnom odvjetništvu (na odjelu maloljetničke delinkvencije).

Tijekom fakultetskog obrazovanja, kroz predavanja, vježbe i praksu stekla sam brojne vještine i znanja na području grupnog i individualnog rada s djecom i mladima s problemima u ponašanju (rizičnih ponašanja do poremećaja) kao i s redovnom populacijom. Također posjedujem znanja i vještine za različita preventivna djelovanja te rad s ovisnicima.

Poznavanje Engleskog i Talijanskog jezika, poznavanje rada na računalu.
Posjedujem vozačku B kategorije i osobni automobil.
Dosadašnje volontersko iskustvo: Tri godine volontiranja za Udrugu cerebralne paralize Istarske županije (aktivnosti slobodnog vremena, organiziranje radionica, presvlaćenje, hranjenje, ljetni i zimski kamp...)
Ambidekster klub (Zagreb)- pomoć u učenju, edukacije
Centar za pružanje usluga u zajednici Dugave (Zagreb)- grupni i individualni rad, pomoć u učenju, slobodne aktivnosti, radne aktivnosti, kretaivne radionice...)
Projekt „Promicanje mentalnog zdravlja – Pogled u sebe“ (Zagreb)- edukacije, vođenje interaktivnih radionica mentalnog zdravlja učenicima drugog razreda gimnazije u Zagrebu (8 radionica)
Provođenje radionica na temu “Nasilje u mladenačkim vezama” u strukovnoj školi u Zagrebu
Oblici volontiranja koji me zanimaju: Volontiranje u udrugama, Volontiranje u institucijama, Organizacija javnih događanja, Volontiranje u uredu
Područja rada od interesa: Djeca i mladi, Ljudska prava, Obrazovanje, Zdravstvo i socijalna skrb
Volontira na volonterskim mjestima: Trenutno nema volonterskih mjesta